Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.

DJ radionice za početnike

UPIŠI SE

Ciklus DJ radionica za početnike

UPIŠI SE

Maštaš o karijeri DJ-a? Želiš naučiti sve tajne modernog miksanja glazbe, beatmatchinga, kako upotrebljavati efekte i loopove? CKIM pokreće novi ciklus DJ radionica za početnike.

test image
test image
test image
test image

Centar za kulturu i informacije Maksimir organizira cikluse DJ radionica za početnike namijenjen srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranim za svladavanje DJ tehnika.

Radionice će se održavati pod vodstvom Ivana Palatinuša, koordinatora programsko-tehničkih poslova CKIM-a poznatog i kao DJ „profLacPa“ koji je tijekom svoje DJ karijere nastupao na brojnim partyjima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu („Love Parade“/Berlin, „Brod Ljubavi“/Turneja po Jadranu, „Green Town Beats festival“ Zelina).

Iza njega su i brojna gostovanja u radijskim emisijama („House Tuner“  - Radio Zelina) te klubovima diljem Hrvatske i Europe („Ambasada Gaviola“/Izola, „Paradiso“/Dobova, „Funk“/Zagreb, „Mungos“/Zagreb, „Hacienda“/Brač, „Masters“/Slavonski Brod)

Tijekom svoje DJ karijere surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima među kojima se izdvaja suradnja s Dinom Dvornikom, Cortex Thrill-om te DJ-om Evil Eddie Richards

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra.

Oprema za svakog sudionika je osigurana.

 

Protekla događanja