Preskoči na glavni sadržaj stranice

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.

CKIM si, takav si - Q'ART Vol.2

test image

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva izlagače da se prijave za sudjelovanje/izlaganje/prodaju svojih proizvoda i radova na manifestaciji Q'art festival - CKIM si takav si Vol 2. koja će se održati 14. rujna 2024. od 9:00 do 17:00 sati u Parku Maksimir.
Na festivalu mogu izlagati sljedeći izlagači:

- Umjetnici i samostalni umjetnici
- Umjetničke organizacije
- Dizajneri
- Umjetnički obrti
- Kućne radinosti
- D.o.o. i j.d.o.o. koji su registrirani za jednu od djelatnosti kreativnih i kulturnih industrija
- Udruge – koje djeluju u području humanitarnih aktivnosti i kulture i umjetnosti
- OPG
- Zadruge
- Edukacijske ustanove – predškolske, školske, srednjoškolske i visokoškolske
- Javne ustanove u kulturi

Prostor na kojem se održava program je javna površina glavne šetnice Park šume Maksimir. Na lokaciji ćemo označiti pozicije za sudionike kako bi točno znali gdje ste pozicionirani.
Ulaz u prostor festivala s vozilom će biti moguće samo uz predočenje propusnice koju ćemo poslati SAMO NA ZAHTJEV onima koji imaju preteške stvari za prenošenje kroz šetnjicu. Molimo vas ako možete donijeti stvari ručno, nemojte ulaziti s vozilom.
Svaki izlagač je odgovoran za svoj prostor izlaganja kao i za svoje radove te u tom smislu izlagačko mjesto i stol na kojem izlaže mora vratiti u prvobitno stanje.
Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku odlučiti da se festival neće održati. U tom će slučaju organizator obavijestiti izlagače u najkraćem roku isključivo putem e-maila.
Svi izlagači dobit će priliku biti najavljeni na stranici i FB stranici Centra za kulturu i informacije Maksimir te ostalim dostupnim medijima.
Prijavnicu je potrebno najkasnije do 5. rujna 2024. poslati putem e-maila na 
natalija.hrastic@ckim.hr.

Prijavnica mora sadržavati sljedeće:
Ime i prezime/Naziv tvrtke ili obrta/ Naziv udruge:
OIB:
Adresa:
Kontakt tel/mail:
Osoba za kontakt:
Na manifestaciji sudjelujem kao (navesti vrstu djelatnosti):
Napomena:_____________
Obavezno je poslati i izvadak o registraciji iz odgovarajućeg registra iz kojega je vidljivo da je ponuditelj registriran za djelatnost koju želi obavljati na predmetnom prostoru.
S obzirom na ograničen broj izlagača, tek nakon potvrde organizatora o sudjelovanju (isti dan kad se orijavljujete ili najkasnije dan iza), izlagač je dužan uplatiti kotizaciju u iznosu od 40 € na IBAN HR7823600001101330079
Kotizaciju je potrebno uplatiti do 5. rujna 2024. te poslati potvrdu o plaćanju Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Veselimo se vašem dolasku!

Povezane objave